×

Informació legal

POLÍTICA DE GALETES
“1. Què són les galetes i perquè les utilitzem a la pàgina web?

Una galeta és un arxiu que es descarrega al dispositiu de l’usuari per accedir a un determinat lloc web per emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que es fa a l’ordinador.

Les galetes li permeten a aquest lloc web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre les opinions i els hàbits dels usuaris. En el lloc web, les galetes que existeixen són necessàries per al correcte funcionament d’aquest.

És important tenir en compte que l’ús de les galetes no proporciona dades personals de l’usuari.”
“2. Quin tipus de galetes existeixen?

Les galetes, en funció del temps que estan activades, poden dividir-se en galetes de sessió o permanents:

Galetes de sessió i persistents: en les de sessió, les dades recavades solament es recullen mentre l’usuari està navegant per la pàgina web i que s’eliminen quan tanques el navegador. En el cas dels persistents, les dades continuen emmagatzemades en el terminal durant un període de temps determinat, facilitant així el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visita el lloc web.
Addicionalment, segons l’entitat que les gestioni, les galetes poden classificar-se en pròpies o de tercers:

Galetes pròpies o de tercers: les galetes pròpies són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel mateix editor i des del qual s’ofereix el servei sol·licitat per l’usuari. I les galetes de tercers, són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó que ho fa a través d’una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.
Pel que fa a la finalitat, les galetes poden ser:

Galetes tècniques / personalització / anàlisi / publicitàries: les galetes tècniques serien les que permeten controlar el trànsit i la comunicació de dades; les de personalització, les que deixen als usuaris accedir segons algunes característiques pròpies que es recullen (navegador, idioma, etc.). Les d’anàlisi són aquelles que li permeten al responsable d’aquestes, realitzar el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web a qui estan vinculades, recullen dades sobre el comportament dels usuaris i permeten elaborar un perfil de l’usuari. Per últim, les publicitàries recullen dades sobre la gestió dels espais publicitaris. “

“4. Com deshabilitar les galetes al seu navegador?

L’usuari pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al teu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al teu ordinador. Si us plau, llegeix atentament la secció d’ajuda del teu navegador per conèixer més de prop com activar el””mode privat”” o desbloquejar determinades galetes.

Informació sobre galetes per Internet Explorer.
Informació sobre galetes per Mozilla Firefox.
Informació sobre galetes per Opera.
Informació sobre galetes per a Google Chrome.
Informació sobre galetes per Safari.
Informació addicional.

Per a una major informació sobre l’ús de les galetes i com bloquejar-les, accedeix a www.allaboutcookies.org, www.youronlinechoices.eu. Si tens qualsevol pregunta o comentari sobre l’ús que en fem de les galetes, si us plau contacta amb nosaltres a través de ventas@balanzo.es”
“AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio electrónico, s’informa l’usuari que el titular de la pàgina web www.balanzo.es és de la societat BALANZÓ EXPORT S.L., i les seves dades d’identificació són les següents:

Identitat: BALANZÓ EXPORT S.L.
NIF: B65614000
Domicili social: Molí d’en Bisbe, 8
Codi Postal: 08110
Localitat: Montcada i Reixac
Província: Barcelona
ventas@balanzo.es
Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al Llibre […] full […] i pàgina número […].”
“Accedir a la pàgina web

L’avís legal regula l’accés i ús dels Usuaris a la pàgina web. Té com a objectiu donar a conèixer els serveis de l’entitat i permetre l’accés general de tots els usuaris d’Internet.

L’accés i / o ús de la pàgina web atribueix a qui ho realitza la condició d’Usuari i l’acceptació, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents condicions generals, així com d’aquelles altres particulars, que si s’escau, regeixin la utilització del Portal o dels serveis que hi estan vinculats.

L’usuari ha de llegir atentament l’Avís Legal, les Polítiques de Privadesa y de Galetes quan es proposi utilitzar la pàgina web, tenint en compte que BALANZÓ EXPORT S.L., es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense la necessitat d’enviar cap preavís, qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis, de les presents disposicions d’accés i d’ús, i en general, de quants elements integren el disseny i la configuració de la seva pàgina web. Si no accepta les condicions d’accés i ús, li demanem que s’abstingui d’utilitzar aquesta pàgina web i tot el seu contingut.”
“Utilització de la pàgina web

L’Usuari es compromet a fer un ús diligent de la Pàgina Web, així com de la informació relativa als seus serveis i activitats, amb subjecció total tant a la normativa aplicable com amb la moral i els bons costums generalment acceptades i l’ordre públic, les condicions d’accés i ús i altres condicions establertes a la Pàgina Web.

A més, es compromet a abstenir-se d’utilitzar qualsevol dels continguts amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en el present text, lesius dels drets o interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin malmetre, inutilitzar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet (hardware i software). “
“Funcionament de la pàgina web

En cas d’incompliment de les condicions de l’Avís Legal, o les Polítiques de Privadesa i Galetes, BALANZÓ EXPORT S.L., es reserva el dret a limitar, suspendre i/o excloure l’accés a la seva Pàgina Web, adoptant qualsevol mesura tècnica necessària al seu respecte. BALANZÓ EXPORT S.L., farà el possible per mantenir la pàgina web en bon funcionament, evitant errors, o bé reparant-los i mantenint els continguts actualitzats. Ara bé, BALANZÓ EXPORT S.L., no garanteix la disponibilitat i continuïtat en l’accés a la Pàgina Web ni la inexistència d’errors en el contingut.”
“Responsabilitat

L’Usuari és l’únic responsable de l’ús que se li pugui fer de qualsevol informació o mecanisme de la Pàgina Web.

BALANZÓ EXPORT S.L., no es farà responsable de cap dany del hardware i/o software de l’Usuari que es derivi de l’accés i ús de la Pàgina Web. De la mateixa forma que tampoc es responsabilitzarà d’aquests danys i/o perjudicis que es puguin ocasionar per l’accés i/o ús de la informació de la Pàgina Web, i en concret, dels que es puguin produir en sistemes informàtics o els provocats per virus i/o atacs informàtics, caigudes, interrupcions, absència o defecte en les comunicacions i/o internet.

L’Usuari es farà responsable dels danys i/o perjudicis que BALANZÓ EXPORT S.L., pugui sofrir a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions a les quals queda sotmès a través del present Avís Legal, la normativa aplicable i Política de Privadesa i de Galetes. “
“Política en matèria d’ “”enllaços”” (Pàgina Web enllaçant i enllaçada)

a) Pàgina Web enllaçant:

Els tercers que tinguin la intenció d’incloure en una pàgina web un enllaç de la present pàgina, hauran de complir amb la legislació vigent i no podran allotjar continguts que siguin inapropiats, il·lícits, pornogràfics, violents, etc.

En cap cas, BALANZÓ EXPORT S.L., es fa responsable del contingut de la Pàgina Web, ni promou, garanteix, supervisa ni recomana els continguts d’aquesta.

Si la Pàgina Web enllaçant interromp algun dels aspectes anteriors, estarà obligat a suprimir l’enllaç de manera immediata.

b) Web enllaçada:

En aquesta Pàgina Web es poden incloure enllaços de pàgines web de tercers que permetin a l’Usuari accedir-hi. No obstant això, BALANZÓ EXPORT S.L.; no es fa responsable del contingut d’aquestes pàgines web enllaçades, sinó que serà l’Usuari l’encarregat d’acceptar i comprovar els accessos cada vegada que hi accedeixi.

Tals enllaços o mencions tenen una finalitat que no implica el suport, l’aprovació, comercialització o relació entre la pàgina web i les persones o entitats titulars dels llocs on es trobin. “
“Propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts

BALANZO EXPORT S.L., o els seus llicenciats, són titulars de tots els drets de propietat intel·lectual sobre els Continguts de la Pàgina WEb, entenent com a tal tots els dissenys, bases de dades, programes d’ordinadors subjacents (codi font, inclòs) així com els diferents elements que integren la Pàgina Web (textos, gràfics, fotografies, vídeos, colors, etc.), estructura, ordre, etc. En relació amb les marques i noms comercials (“”signes distintius””) són titularitat de BALANZO EXPORT S.L., o els llicenciats.

L’ús de la Pàgina Web per part de l’Usuari no suposa la cessió de cap dret de propietat intel·lectual ni industrial. L’Usuari té totalment prohibit reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma de comunicar públicament, transformar o modificar els Continguts o els Signes distintius, a no ser que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.”
“Publicitat

A la Pàgina Web podran allotjar-se continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d’assegurar-se que el material remès per la seva inclusió a la Pàgina Web compleix amb les lleis que en cada cas poden ser aplicables.

BALANZO EXPORT S.L., no es farà responsable de cap error, inexactitud o irregularitat que pugui contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

Legislació aplicable

L’Avís Legal es regirà i interpretarà en conformitat amb la legislació espanyola.

Per la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar-se de l’accés al lloc web, se sotmetran als jutjats o tribunals pertinents de conformitat amb la normativa de consumidors i usuaris.

Contacte

Per qualsevol pregunta o comentari sobre el present avís legal us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic ventas@balanzo.es”
“POLÍTICA DE PRIVACITAT
A través de la present política de privacitat BALANZO EXPORT S.L., desitja informar a totes les persones que naveguin i accedeixin al lloc web www.balanzo.es sobre els tractaments de dades personals realitzats.

L’accés al lloc web no requereix un registre previ. En qualsevol cas, l’Usuari amb la seva navegació accepta completament la present política de privacitat i política de galetes.

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

BALANZO EXPORT S.L, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, del 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, en qualitat de Responsable del Tractament de les dades personals proporcionades li facilita la següent informació:

Responsable del Tractament:

ventas@balanzo.es”
“Finalitat del tractament: Tractem les dades i la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de:

Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran mentre es mantingui la relació contractual i/o negoci entre l’Usuari i BALANZO EXPORT S.L., pel cas que les sol·licituds efectuades per un usuari no mantinguin una relació contractual, les dades es conservaran fins a haver resolt dita sol·licitud.

Legitimació: El tractament d’aquestes dades està legitimat per l’execució de les obligacions contractuals i/o negocials.

Criteris de conservació de les dades: les dades no es conservaran més temps del necessari pel qual hagin sigut recaptades, excepte que existeixi una obligació legal.

Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers, excepte l’obligació legal o amb el consentiment exprés de l’interessat.

Transferències internacionals de dades: No es realitzaran Transferències Internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

Drets que assisteixen a l’Interessat: L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, l’informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió (Dret a l’oblit), limitació de les dades, probabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a Molí d’en Bisbe, 8, 08110, Montcada i Reixac, Barcelona, o correu electrònic ventas@balanzo.es

Així mateix, s’informa l’interessat que podrà revocar el consentiment de l’enviament de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a ventas@balanzo.es.

La persona interessada pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l’Agència Española de Protección de Datos (AEPD), a través de la seva seu electrònica: www.sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web, o enviant un escrit a C/ Jorge Juan nº6 – 28001 MADRID.”
“És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada a l’apartat de contacte?

Respecte als formularis del Lloc Web, l’Usuari ha de complir els marcadors “”requerit””. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que BALANZO EXPORT S.L., no pot atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, BALANZO EXPORT S.L., quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l’Usuari facilita a BALANZO EXPORT S.L., han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.”